Dosegljivi smo na 01 280 68 01, 031 296 334 aliinfo@dijaska.org

Naj dijak 2016/2017

Pozdravljeni,

 

Dijaška organizacija Slovenije (DOS) že nekaj let zapored organizira projekt Naj dijak, ki tako postaja naš stalni, tradicionalni projekt in bogati naše dejavnosti, ki jih vsako leto izvajamo za slovenske dijake in dijakinje ter drugo zainteresirano javnost.

 

Namen projekta je izbrati aktivne dijake in dijakinje, ki so uspešni ne le na učnem področju, ampak se v prostem času ukvarjajo tudi z različnimi obšolskimi dejavnostmi, ki velikokrat ostanejo neopažene. Verjamemo, da lahko z zdravo mero tekmovalnosti pri sodelovanju v izboru »Naj dijaka oz. dijakinje« spodbudimo dijake k doseganju še boljših rezultatov in ob enem motiviramo tiste dijake, ki še niso dejavni v obšolskih dejavnostih.

 

Prijavijo se lahko prav vsi dijaki, vseh slovenskih srednjih šol. Vsa razpisna dokumentacija in navodila za sodelovanje pri projektu sta objavljena na uradni spletni strani Dijaške organizacije Slovenije (www.dijaska.org).

 

Zmagovalca projekta bosta prejela nagrade, ki bodo podeljene na zaključni slavnostni prireditvi, ki bo potekala konec meseca maja 2018.

 

 

Lep dijaški pozdrav,

 

Žiga Stopinšek, 

Predsednik DOS

O NAS

Dijaška organizacija Slovenije (DOS) je demokratično organizirana stanovska organizacija dijakov v Republiki Sloveniji. DOS združuje vse slovenske dijakinje in dijake ter zastopa njihove interese in se zavzema za njihovo uresničevanje.

Kontakt

Dunajska 51
1000 Ljubljana
Slovenija

01 280 68 01

FACEBOOK